Reis mee Kinderboekenweek 2019

Reis mee, Kinderboekenweek 2019

De Kinderboekenweek is dit jaar van 2- 13 oktober 2019.

Het thema is : “reis mee!”. Wees er snel bij als u als school nog graag een uitvindende les aan uw kinderen wilt aanbieden: Ik kan nog wat schuiven en inplannen:

De werkplaats heeft een aanbod met óf bootjes, wagentjes, elastiekwagentjes of pop-popbootjes. Allen aangedreven door stoom, motortje en batterij, proppeller of elastiek, wind of anders.

U kunt op deze manier het budget van de kinderboekenweek, wetenschap en techniek en kunst en cultuur prachtig combineren. Ik hoor graag uw wensen dan bouw ik daar een “reis mee”- les.

En “Wijbereis” noemde mijn jonge dochter vroeger het rijbewijs : het papiertje dat ik zou krijgen met mijn rijlessen. Tenslotte zou dat betekenen dat ik samen met haar een auto zou kunnen hebben en rondrijden. Anders dan we altijd op de fiets of met de trein hadden gedaan.

Scrol naar beneden om voorbeelden van mijn aanbod te lezen of kijk op het YouTube kanaal waar ik meerdere filmpjes heb gezet. zie ook https://jekunthet.com/laatste-nieuws/ voor diverse voorbeelden en contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *